Vi skal se på racercykler

I morgen skal jeg kigge på racercykler. Jeg har tænkt mig at bruge penge på en cykel som de professionelle cykelrytteres racercykler, I ved den der med temmelig tynde hjul & et cykelstyr, der er lavtsiddende, så man kan sidde foroverbøjet på sin cykel. Tilmed tror jeg, at jeg også erhverver mig en ny cykelhjelm, og jeg synes, den skal være spids, for en cykelhjelm som den passer godt sammen med mountainbikes
. Selvfølgelig skal jeg desuden anskaffe noget cykeltøj i god kvalitet, som er både godt og komfortabelt at have på, imens man cykler.

Storebror er glad for, at jeg er begyndt at interessere mig for cykelsport, på grund af at han nemlig altid godt har kunnet lide det og godt ville have, at jeg samtidig var tosset med det. Vi er begyndt at cykle masser af ture sammen, og det er nogle glimrende ture. Endnu flere ture kommer vi formentlig til at cykle nu, på grund af at jeg skal have en racercykel. Han er for resten ejer af en racercykel, men den er med tiden blevet rimelig forslidt, dermed køber han sandsynligvis samtidig en ny, idet vi tager ud og kigger på racercykler. Han er altid så skadefro, grundet at han cykler lidt hurtigere, end jeg kan, derfor glæder jeg mig virkelig til, at jeg kan cykle hurtigere, end han kan. Jeg fornemmer, at det vil være godt for mig at købe en racercykel, for den kan man altså køre rimelig hurtigere på end min aktuelle cykel. Jeg tror, det vil blive lækkert at kigge på racere.