Tænker på at outsource vores nye mobil-app

Alle på job har virkelig en ophængt periode, for vi er i branchen med app udvikling inden for alle områder, og det er så afholdt i tiden. Således savner vi visse services, som bør kunne assistere mine kollegaer og jeg. Selv læste jeg i går om app udvikling, og dette vil kunne lette presset på arbejdet. Men vi har vores egen homepage med Drupal som platform, så på hjemmesideområdet er vi til alt held allerede godt hjulpet, da Drupal er så stærkt et redskab, foruden at dette dertil er en særdeles betalelig produktløsning, eftersom det er et open source content management system. Og det er derudover til en hver tid helt igennem updated, fordi man har mulighed for at vælge nøjagtig de CMS-moduler, der er bedst for mit firmas behov for funktioner.

Nå, men igen tilbage til outsourcing, som jeg egentlig ville fortælle om. Når det gælder de utallige projektløsninger, som vi bør hoste op med, har vi generelt brug for meget kodning i html. Så derfor ville effektiv outsourcing til Kina være optimalt. Arbejderne er ekstremt smarte i Kina og elsker IT, blandt meget andet, og mit arbejde kan egentlig leje en privat udvikler på fuld tid samt projektledelse her i landet. Dette er vigtigt, på grund af hvis firmaet har projekter m. kontinuerlig udvikling af nye produkter, må outsourcing til Kina være optimal, imens presset er signifikant.

Selv vil jeg ej brokke mig over, at jeg har mange jern i ilden med forretningens app udvikling. Perioden er ganske enkelt gunstig for os, da adskillige forskellige forretningsområder er interesseret i at få udviklet en app til telefonen. Dette generelt er alt lige fra mange services, netbutikker, news og måske f.eks. diverse spil. Idet det er særdeles i tidens ånd, eftersom man benytter mobiltelefon plus iPaden i så stor udstrækning, så det skal virkelig være nemt at have adgang tilmange af de varierende steder samt services af forskellig slags.