Min bror har endnu en gang haft indbrud så nu køber vi os et alarm system

I sidste weekend da min familie og jeg kom hjem fra et par dage i vores sommerhus havde vi desværre haft indbrud i vor parcelhus. Ransmændene havde gennemsøgt alle vores ting og stålet vores kontanter, designermøbler og computere. Det er dog ikke første gang at det er sket men hver gang er det lige uhyggeligt. Forrige gang det skete havde røverne ikke gennemrodet huset men bare snuppet vor lamper og vores ene kogle i stuen. Det her bræk forekom en del mindre professionelt og det tog tre dage at få opgjort hvad der var blevet fjernet. De havde ganske enkelt kastet alle skuffer ud på parketgulvene, ak ja selv køkkenet havde tyveknægtene indvendt.

Den gang vi erhvervede vores parcelhus for fire år siden var der allerede indplaceret alarmsystem ligesom gsm alarm som vores håndværkere selvfølgelig lod være. Dog lader det ikke til at det reagerer særlig godt længere. På grund af det har jeg bestemt mig for at investere nogle spritnye tyverialarm. Min mor har anbefalet en ny men min kone og jeg tænker nu alligevel at spørge vores naboer hvilken slags alarmsystemer de benytter. Vor forsikring har tilrådet at vi får installeret lukketøj på alle vor døre og vinduer så det bliver mere udfordrende for tyveknægtene at finde en vej ud. Min kone er ej vild med tanken om at børnene og os faktisk skal være låst inde sammen med tyveknægtene i tilfældet af de laver indbrud imens vi og børnene sover.

Vi har behov for en alarm som er tilkoblet vores Iphones. På denne måde er vi i stand til at se om der er uindbudte besøgende mens vi og børnene er på ferie eller i vores kolonihavehus. Det er også praktisk at man kan få at se hvis alarmen er gået i gang så man kan få fat i genboerne, således de kan få fat på panserne. Det er også utrolig vigtigt at det er en tyverialarm som vores rollinger nemt kan slå fra og til. Rollingerne kommer jo hjem fra skole en halv time inden min hustru og jeg cykler hjem fra kontoret. Alarmen bør være ligetil at tænde og slukke men på samme tid skal den også være endnu bedre end vores tidligere. Det aller vigtigste er at min kone og jeg så hurtig så muligt hitter en bedre løsning sådan at vi bliver fri for den væmmelige følelse når vi kommer hjem til et smadret vindue og et gennemsøgt bo.